Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: GALUSTE CU NECTARINE TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 2 septembrie 2016

GALUSTE CU NECTARINE

INGREDIENTE ALUAT
200 g.branza de vaca
2 oua
1 lingura zahar
3 linguri ulei
3 linguri unt topit
putina sare
faina cat cuprinde
Se amesteca toate la un loc,apoi se adauga faina pana se obtine un aluat bun de intins.
Se rupe cate o bucatica de aluat si se intinde.Se aseaza o bucatica de nectarina si un cub de zahar.Se infasoara aluatul in jurul fructului si se lipeste bine.Se fierb 15-20 minute.
INGREDIENTE DECOR
120 g.pesmet fin
20 g.unt
80 g.zahar
1 lingurita scortisoara
Untul se topeste si se adauga pesmetul.Se amesteca pana se rumeneste usor.Se adauga zaharul,apoi scortisoara si se omogenizeaza.Se tavalesc galustele calde prin acest amestec.
Pofta buna!

4 comentarii:

coco spunea...

multa vreme de cand nu am facut, inainte faceam des cu prune!

Maria Udrea spunea...

Cred ca-s delicioase cu nectariene si cu branza in aluat.

.✿*E LENA*✿. spunea...

Bună Mihaela!
Este sezonul lor,nu am încercat până acum această combinație,mulțumesc!
O toamnă fericită îți doresc,draga mea!
Pup și îmbrățișez cu drag!

Marius Barbu spunea...

Nu am mai mancat asa ceva niciodata. Foarte bun, foarte interesant si foarte frumos prezentat!
Felicitari si toate cele bune!

TuneList - Make your site Live