Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 15 iunie 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 iunie 2015

INGHETATA CU MIERE SI ZAHAR CARAMEL

INGREDIENTE
200g.miere
800 ml.frisca (30%grasime)
6 galbenusuri

ZAHARUL CARAMEL
100g.zahar tos se caramelizeaza.Se adauga o lingura cu apa rece si se amesteca bine pana cand se topeste zaharul.Se intinde pe o bucata de hartie pentru copt,se lasa la intarit,apoi se sparge bucatele.
Galbenusurile se mixeaza cateva minute.O parte din frisca(200ml.)se infierbanta,apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca.Se pune vasul la bain-marie si se amesteca pana se ingroasa putin,apoi se strecoara.Se adauga mierea si se omogenizeaza.Restul de frisca se mixeaza,apoi se adauga compozitia de galbenusuri.La final se adauga zaharul.Se toarna intr-o forma si se da la congelator.
Pofta buna!



TuneList - Make your site Live