Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 18 octombrie 2016 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 octombrie 2016

TOCANITA CU ARIPI DE PUI

INGREDIENTE
4 aripi de pui
2 cepe mici tocate marunt
5 catei de usturoi pisati
100 ml.suc de rosii
1 lingura bulion
2 rosii decojite taiate marunt
1 morcov mic ras fin
1 ardei gras rosu tocat marunt
1 foaie dafin
3 cartofi taiati cuburi
2 linguri ulei
1 legatura mica de patrunjel tocat marunt
sare dupa gust
Aripile de pui se rumenesc usor,apoi se scot si se tin la cald.In tigaie se adauga ceapa si usturoiul,Se inabusa cu putina apa.Se adauga morcovul,rosiile,putina verdeata,putina sare,sucul de rosii si ardeiul.Se lasa la fiert 10 minute cu vasul acoperit.Se adauga apoi bulionul si cartofii,se ianbusa totul cateva minute,apoi se adauga aripile de pui si 500 ml.apa calda.Se fierbe la foc mic pana se patrunde bine carnea si cartofii.Se ia vasul de pe foc si se adauga restul de verdeata.Foaia de dafin se scoate si se arunca.
Pofta buna.

TuneList - Make your site Live