Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 03 august 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 august 2012

INGHETATA CU CIOCOLATA ALBA

INGREDIENTE
200 g.ciocolata alba
100 g.lapte condensat
3 galbenusuri
1 lingurita amidon
150 ml.lapte
800 ml.frisca(30%grasime)
Laptele si galbenusurile se amesteca.Se pune vasul la bain-marie si se amesteca pana cand compozitia se ingroasa putin,apoi se strecoara pentru a indeparta eventualele cocoloase.Se adauga amidonul dizolvat in putin lapte rece,apoi se pune iarasi vasul pe foc,amestecandu-se pana cand se ingroasa ca o budinca.Se rastoarna compozitia peste ciocolata rasa pe razatoarea mare.Se amesteca pana cand se topeste ciocolata,apoi se adauga laptele condensat.
Frisca foarte rece se mixeaza spuma.Se toarna treptata compozitia cu ciocolata si se omogenizeaza.Se de la congelator.
In varf le-am pus jeleuri cu morcov.
Este o inghetata fara cristale de gheata.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live