Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 30 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 noiembrie 2011

APERITIV CU SUNCA SI MALAI


INGREDIENTE
2 oua
120 g.faina alba
100 g.malai
150 g.telemea de vaca
250 ml.lapte
160 g.sunca
1 lingurita drojdie uscata
4 linguri ulei
1 legatura patrunjel
sare dupa gust
Sunca se taie cubulete.Telemeaua se rade pe razatoarea mare.Patrunjelul se taie marunt.Drojdia se dizolva in putin lapte caldut.Se cerne faina alba intr-un castron,se toarna drojdia,malaiul,telemeaua,ouale putin batute ca pentru omleta,laptele,uleiul,sare dupa gust,sunca si patrunjelul.Se amesteca bine.
Se toarna compozitia intr-o forma,se niveleaza si se baga la cuptor la foc potrivit   pana se aureste frumos deasupra.Se lasa sa se raceasca in forma,apoi se scoate si se pudreaza cu putina boia dulce sau iute,dupa preferinta.
Se portioneaza si se serveste cu mare pofta.








TuneList - Make your site Live