Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: luni, 20 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 februarie 2012

BRANZOAICE CU ALUAT DIN CARTOFI


INGREDIENTE
1 kg.de cartofi albi
400 g.faina
500 g.branza de vaci
2 oua
6 linguri de zahar
1 lingura pesmet
6-7 linguri ulei
1/2 lingurita sare
Cartofii se spala si se fierb in coaja,apoi se curata si se cantaresc.Se trec prin masina de tocat carne.Intr-un lighean se pun cartofii,sarea,faina si treptat uleiul si se framanta un aluat care se poate intinde.
Branza se amesteca bine cu un ou,zaharul si pesmetul.Se formeaza bile de aluat care se intind,se aseaza in mijlocul fiecarei bucati de aluat cate o lingura de compozitie,si se impaturesc.Se aseaza in tava pe hartie pentru copt unsa cu ulei,si se ung cu galbenus desfacut cu putin lapte.Se coc in cuptorul incins la foc potrivit pana se rumenesc frumos.
Cat sunt calde se pudreaza cu zahar vanilat.Sunt gustoase si se pregatesc usor.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live