Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 11 iulie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 iulie 2012

PRAJITURA CU NUCA SI VISINE


INGREDIENTE UMPLUTURA
750 g.visine fara samburi
20 g.unt moale
5 linguri zahar
50 g.miez de nuca macinat
Se unge forma cu untul.Se presara zaharul,nuca si visinele.
INGREDIENTE ALUAT
200 g.unt moale
80 g.zahar
1 lingurita coaja de lamaie
1 lingurita scortisoara
3 oua
200 g.faina
1 lingurita praf de copt
8 linguri lapte
putina sare
Faina si praful de copt se amesteca,apoi se cern.Se mixeaza untul cu zaharul,sarea,coaja de lamaie si scortisoara pana devine cremos.Se adauga rand pe rand ouale,amestecand bine dupa fiecare.Se adauga laptele,iar la final se incorporeaza faina.Se toarna compozitia peste visine,se intinde bine pe toata suprafata,apoi se da in cuptorul incins la foc potrivit.Se lasa sa se raceasca in forma,apoi se rastoarna.Se pudreaza.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live