Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 10 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 februarie 2012

FRIPTURA DE PORC CU SOS- LA TAVA


INGREDIENTE
700 g.pulpa de porc
300 ml.vin alb demisec
300 ml.apa
9 catei de usturoi
2 linguri bulion
3 linguri ulei
3 rosii bine coapte
1/2 legatura marar
sare dupa gust
Pulpa de porc se spala,se taie felii potrivite si se aseaza in tava.Usturoiul se piseaza.Mararul se taie marunt.Rosiile oparite si decojite se taie cubulete.Intr-un castron se amesteca bine toate ingredientele si apoi se toarna peste carne.Se da tava la cuptor la foc mic si se lasa pana se patrunde bine carnea.Se stropeste periodic cu sos pentru ca sa nu se usuce.
Se serveste cu piure de cartofi,orez sau cu ce doreste fiecare.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live