Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 01 octombrie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

luni, 1 octombrie 2012

PARIZIENE CU CIOCOLATA


INGREDIENTE
260 ml.lapte
3 linguri zahar
60 g.unt topit
1 ou
1 lingurita sare
500 g.faina
2,1/2 lingurite drojdie uscata
Se pun ingredientele in cuva masinii de paine in ordinea scrisa.Se seteaza masina la programul framantat si dospit.Eu las aluatul doar la framantat de trei ori,apoi il pun la crescut in cuptorul cu microunde nepornit.
Se formeaza parizienele,apoi se aseaza in tava si se lasa la crescut pana-si dubleaza volumul.Se ung cu galbenus amestecat cu putin lapte.Se coc in cuptorul bine incins.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live