Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 20 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 20 iunie 2012

DULCEATA DE CIRESE ROSII


INGREDIENTE
4 kg.cirese
1 kg.zahar tos
1 lamaie-doar zeama
Dianei nu-i place dulceata foarte dulce,asa ca am facut-o sa fie pe placul ei.
Ciresele se cantaresc dupa ce au fost curatate de samburi.Se rastoarna intr-o oala mare si se toarna zaharul peste ele.Se pune vasul pe aragaz la foc iute.Cand incepe sa fiarba se spumeaza de cate ori este nevoie.Se fierbe dulceata 35-40 de minute numai la foc mare pentru a ramane frumoasa la culoare.Cu cateva minute inainte de a stige focul se adauga zeama de lamaie si se mai fierbe cateva clocote.Se pune fierbinte in borcanele sterilizate,apoi se rastoarna borcanele cu gura in jos pentru a se forma vidul.Se lasa asa pana cand se racesc.
Asa de frumoasa este,are fructele transparente.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live