Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 14 martie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 martie 2012

CIOCANELE DE PUI CU SOS DE GOGOSARI


INGREDIENTE
4 ciocanele de pui
1 ceapa mare
6 catei de usturoi
3 rosii
3 linguri ulei
4 gogosari
1 lingurita boia dulce
300 ml.suc de rosii
sare dupa gust
Ceapa se toaca marunt.Usturoiul se piseaza.Rosiile se oparesc si se curata de pielita,apoi se taie cubulete.Gogosarii se taie marunt.Carnea se condimenteaza cu sare si boia,si se rumeneste usor pe toate partile in uleiul incins,apoi se scoate si se tine la cald.Intr-o tigaie curata se inabusa ceapa cu o lingura de ulei si putina apa.Se adauga rosiile,gogosarii,usturoiul si carnea si se lasa la foc mic 10 minute amestecand periodic.Se adauga apoi sucul de rosii si putina apa si se lasa la fiert pana se patrunde bine carnea.
Este o mancare gustoasa.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live