Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: sâmbătă, 9 mai 2015 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 9 mai 2015

INGHETATA CU BUDINCA DE PORTOCALE

INGREDIENTE
400ml.suc proaspat de portocale
2 linguri amidon
3 galbenusuri
120g.zahar pudra
6 linguri miere
900 ml.frisca(30% grasime)
Galbenusurile se mixeaza cu mierea pana devin cremoase.Sucul se incalzeste,apoi se toarna peste galbenusuri.Se pune vasul la foc mic si se amesteca pana se ingroasa putin,apoi se strecoara amestecul pentru a indeparta eventualele cocoloase.Amidonul se dizolva cu putin suc si se toarna peste galbenusuri.Se pune iarasi vasul la foc mic si se amesteca pana devine o budinca.Dupa se s-a ingrosat se acopera pe toata suprafata cu o folie si se lasa la racit complet.

Frisca se mixeaza cu zaharul,se toarna peste budinca si se omogenizeaza bine.
Se toarna compozitia intr-o forma si se da la congelator.
Se orneaza dupa preferinta.
Pofta buna!


TuneList - Make your site Live