Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: vineri, 17 februarie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

TOCANITA CU PUI,LEGUME SI LAMAIE

INGREDIENTE
2 pulpe
3 cepe
6 ardei copti
3 rosii
8 catei de usturoi
1 foaie dafin
2 felii de lamaie
200 ml.suc de rosii
2 linguri ulei
1 lingura bulion
sare dupa gust
Carnea curatata si spalata se rumeneste in ulei pe toate partile,apoi se scoate si se tine la cald.Intr-o tigaie curata se pune ceapa,o lingura cu ulei si putina apa si se lasa sa se inabuseasca 10 minute amestecand periodic.Se adauga apoi rosiile curatate de coaja si taiate marunt,usturoiul pisat,foaia de dafin,ardeii taiati,o cana cu apa,sare dupa gust si carnea.Se lasa la fiert 30 minute,apoi se adauga sucul de rosii,lamaia si bulionul.Se mai lasa sa dea cateva clocote dupa care se scoate din mancare foaia de dafin si lamaia si se arunca.
Se gateste repede si este grozava.Pofta buna.
TuneList - Make your site Live