Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: joi, 9 iunie 2016 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 iunie 2016

OSTROPEL DE PUI

INGREDIENTE
2 pulpe
150 ml.vin alb demisec
2 cepe taiate marunt
7 catei de usturoi pisati
1 lingurita zahar
200 ml.suc de rosii
1 conserva rosii taiate in suc propriu
1 ardei gras rosu tocat marunt
1 foaie dafin
2 linguri ulei
sare dupa gust
putin cimbru
Carnea se rumeneste usor.Se adauga vinul,se lasa cateva minute la foc mic,apoi se scoate din tigaie.In sosul format se adauga ceapa si ardeiul.Se inabusa cateva minute.Se adauga usturoiul,dafinul,cimbrul,rosiile si zaharul si se lasa la fiert inabusit 5 minute.La final se adauga carnea,sucul de rosii si apa calda.Se lasa la fiert pana se patrunde carnea.Foaia de dafin se arunca.Se paseaza sosul la mixerul vertical daca se doreste mai gros.
Pofta buna.

TuneList - Make your site Live