Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 23 noiembrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 23 noiembrie 2011

TOCANITA CU CARNE DE PORC


INGREDIENTE
600 g. pulpa de porc
1 bucatica de telina
3 cepe
1 ardei gras rosu
2 cartofi
2 linguri ulei
1 cana suc de rosii (4 rosii taiate cubulete)
patrunjel verde
sare dupa gust
Carnea se portioneaza.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in ulei si putina apa.Cand s-a inmuiat se adauga carnea si se amesteca pana-si schimba culoarea pe  toate partile.Se adauga telina rasa pe razatoarea fina ,si se lasa sa se caleasca impreuna cateva minute,amestecand periodic.Se rastoarna amestecul intr-o oala,se adauga apa calda,sare dupa gust si se fierbe acoperit 45-50 minute.Se adauga apoi cartofii taiati cubulete si ardeiul taiat fasii.Se lasa la fiert pana se inmoaie partial cartofii,apoi se adauga sucul de rosii (sau rosiile) si patrunjelul taiat fin,si se mai lasa la fiert 10 minute.

Este foarte gustoasa.Va doresc Pofta buna.



TuneList - Make your site Live