Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 30 mai 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 mai 2012

PIEPT DE PUI CU LEGUME, IN ALUAT

INGREDIENTE ALUAT
280 ml.lapte caldut
60 g.unt topit
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
500 g.faina
2 lingurite drojdie uscata
Faina se cerne de doua ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii in ordinea scrisa,si se seteaza la programul framantat+dospit.Eu las aluatul la framantat de doua ori,apoi il pun la crescut intr-un loc ferit de curent.
INGREDIENTE UMPLUTURA
400 g.piept de pui
300 g.ciuperci
1 ardei gras rosu
1 ceapa
1 lingurita bulion
5 linguri ulei
sare dupa gust
Pieptul de pui se taie felii subtiri,se bate putin si se presara cu sare.Ceapa,ardeiul si ciupercile se toaca la robot,apoi se calesc impreuna cu uleiul pana scade bine apa pe care o lasa ciupercile.Se adauga apoi bulionul si se amesteca bine.
Aluatul se imparte in doua bucati egale.Se intinde intr-o foaie subtire.Se aseaza intr-o parte pieptul de pui,iar deasupra se aseaza umplutura calita.Se ruleaza si se aseaza in tava tapetata cu hartie pentru copt unsa cu putin ulei.Se unge cu galbenus amestecat cu putin lapte,se presara cu seminte de mac si susan.Se coace in cuptorul bine incins.
Este foarte gustos.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live