Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 27 iunie 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 iunie 2012

APERITIV CU SUNCA DE CURCAN SI LEGUME

INGREDIENTE
5 oua
500 g.dovlecei
150 g.morcov
120 g.faina
100 ml.ulei
140 g.cascaval
1 ceapa mica
400 g.sunca
1/2 plic praf de copt
sare dupa gust
Dovleceii se curata,apoi se rad fin si se pun la scurs.Morcovul se rade fin.Sunca se taie cubulete.Cascavalul se rade fin.Faina si praful de copt se amesteca,apoi se cern.Ceapa se rade fin.Ouale se mixeaza,apoi se adauga uleiul si faina.Se amesteca bine dupa fiecare.Se adauga ceapa,sunca,morcovul,cascavalul,dovleceii storsi bine de zeama si sarea,apoi se amesteca bine.Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie pentru copt unsa cu unt.Se coace in cuptorul bine incins pana se aureste frumos.
Pofta buna!
Am gasit reteta pe un blog,dar nu mai stiu pe care anume.Eu am adaugat in plus sunca,doar am doi carnivori in dotare.
TuneList - Make your site Live