Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: miercuri, 12 octombrie 2011 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 12 octombrie 2011

ARDEI UMPLUTI CU CARTOFI


.
INGREDIENTE
500g. cartofi
8 ardei grasi potriviti
5 cepe
2 linguri bulion
50 ml.ulei
1 legatura patrunjel
1 morcov mic
1 ardei iute
sare dupa gust
Cartofii se spala bine,apoi se pun la fiert cu tot cu coaja.Dupa ce au fiert se lasa sa se raceasca ,se curata de coaja si se taie cubulete.
Ceapa se taie marunt.Morcovul se rade pe razatoarea mica.In ulei si putina apa se inabusa ceapa si morcovul.Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga cartofii,ardeiul iute taiat marunt si o ceasca de apa si se fierbe amestecul pana scade sosul si este ca o pasta.Se adauga bulionul si sare dupa gust si se mai da un clocot.La final se adauga patrunjelul tocat fin si se omogenizeaza.Se umplu ardeii cu aceasta compozitie,se aseaza intr-o oala unul langa altul,se toarna o cana cu apa si putin ulei,si se dau la cuptor 25-30 de minute.
Este o mancare tare gustoasa si consistenta.Pofta buna.










TuneList - Make your site Live