Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: duminică, 23 noiembrie 2014 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 23 noiembrie 2014

CORONITA CU CIOCOLATA SI SCORTISOARA

INGREDIENTE ALUAT SI UMPLUTURA
1 ou
250ml.lapte caldut
140 ml.ulei
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
40 g.zahar
1 lingura coaja de lamaie
500 g..faina
2 lingurite drojdie uscata
crema de ciocolata
scortisoara
Se cerne faina de trei ori pentru a fi cat mai aerata.Se pun ingredientele in cuva masinii pentru paine in ordinea scrisa,apoi se seteaza masina la programul framantat si dospit.Se lasa aluatul la framantat de doua ori,apoi se scoate si se pune la crescut intr-un loc ferit de curent(il las in cuptorul cu microunde nepornit).
Se intinde aluatul intr-o foaie,se unge cu ciocolata si se presara deasupra scortisoara.Se ruleaza cat mai strans si se taie cu ata.Se aseaza intr-o forma si se lasa la crescut.Se unge cu galbenus diluat cu putin lapte si se presara zahar brun deasupra.Se coace in cuptorul incins dinainte pana se rumeneste.Datorita cremei de ciocolata a capatat o culoare foarte frumoasa.Se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Pofta buna!

TuneList - Make your site Live