Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: 16 mai 2012 TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 mai 2012

JELEURI CU MERE SI SCORTISOARA


INGREDIENTE
800 g.mere
4 linguri zahar
1 lamaie-doar zeama
1 lingurita scortisoara
20 g.geletina
Merele se curata de coaja.apoi se rad pe razatoarea fina si se amesteca bine cu zeama de lamaie.Se lasa deoparte 40 minute.Gelatina se hidrateaza in 50 ml.suc de mere,30 minute.Se pune vasul cu mere la foc potrivit,si se amesteca pana scade bine zeama,apoi se ia de pe foc si se adauga gelatina si scortisoara,amestecandu-se bine dupa fiecare.Se lasa sa se raceasca si apoi se dau la frigider pana se incheaga putin compozitia.
Se formeaza bilute de marime potrivita care se dau prin nuca macinata amestecata cu putina scortisoara.Sunt gustoase si aromate.Pofta buna!

TuneList - Make your site Live