Blogger Widgets DiaMar-bucataria galbena: BRANZA TOPITA CU UNT TuneList - Make your site Live
,,NICI UN LUCRU IMPORTANT NU A FOST VREODATA REALIZAT FARA PASIUNE"
Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 septembrie 2016

BRANZA TOPITA CU UNT

INGREDIENTE
1 kg.branza de vaci
1 pachet de unt la temperatura camerei
2 galbenusuri
2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
sare dupa gust
Se framanta toate la un loc.apoi se lasa la macerat la temperatura camerei 2 ore.Dupa acest timp se pune vasul la bain-Marie si se amesteca pana devine pasta.Se toarna in forma si se lasa la racit,apoi se tine la frigider.Dupa dorinta se poate amesteca si cu sunca,ardei,boia.Eu am lasat-o simpla.
Pofta buna.

4 comentarii:

Sidonia Toncean spunea...

Vai cat de bine arata branzica asta !
Mi-ai adus aminte ca pe vremuri faceam si eu dar avea si lapte in compozitie .
Trebuie incercta si reteta asta minunata...ce buna tre'sa fie cu niste rosii din gradina !

stefy spunea...

ce bine arata. clar daca e de casa e si foarte buna!

Marius Barbu spunea...

Oau! Imi place topitura! Mi-ar placea sa am niste forme mici in care sa torn branza topita. Am vazut la supermarchet forme, dar nu prea stiu care se preteaza mai bine la ce vreau eu. As prefera sa fac amestecuri cu sunca, marar, ciuperci si ardei capia. Ca de obicei, imi plac ideile tale si modul in care le pui in practica.
Iti doresc multa sanatate!

DiaMar bucataria galbena spunea...

Sidonia Toncean.Merita.Este buna si fara E-urile din comert

Stefy.Multumesc.Este buna,incerc-o.

Marius Barbu. Multumesc mult.Da,este buna in orice combinatie.Eu acum am lasat-o asa simpla,dar am pregatit-o si cu diverse amestecuri.Dianei tare-i place.

TuneList - Make your site Live