INGREDIENTE
1 pulpa de pui potrivita
1 ceapa mica
4 catei de usturoi
80 g.porumb din conserva
1/2 legatura patrunjel
1 lingura ulei
60 g.cascaval
1 ou
1 lingurita unt
1/4 lingurita boia dulce
lapte
malai
sare dupa gust
Carnea de pui se fierbe,apoi se curata de pielita si se taie bucatele.Usturoiul se piseaza.Ceapa se taie marunt.Verdeata se taie marunt.Cascavalul se rade mare.Ceapa si usturoiul se inabusa cu uleiul si putina apa.Se adauga porumbul si carnea si se calesc impreuna cateva minute,apoi se ia vasul de pe foc si se adauga verdeata.Se unge vasul cu unt,apoi se toarna compozitia.Se face o mamaliga din lapte,malai si putina sare.Se ia de pe foc,se adauga oul,boiaua si 30 g.cascaval.Se omogenizeaza.Se intinde peste carne,iar deasupra se presara restul de cascaval si bucatele de unt.Se da la cuptor pana se rumeneste usor.
Se serveste calda.Pofta buna!