INGREDIENTE
700 g.pulpa de porc
2 cepe
1 felie de telina
1 morcov
1 capatana de usturoi
2 linguri bulion
1 lingurita amidon
1 lingurita otet
1 lingurita zahar
1 foaie dafin
4 linguri ulei
sare dupa gust
Carnea se taie bucati potrivite.Ceapa se toaca marunt.Morcovul si telina se rad fin.Usturoiul se piseaza.Carnea se rumeneste usor in ulei pe toate partile,apoi se scoate pe o farfurie si se acopera.Intr-o tigaie curata se inabusa ceapa cu o lingura de ulei si putina apa pana devine sticloasa.Se adauga morcovul si telina si se calesc impreuna 10 minute.Se adauga bulionul,trei cani cu apa fierbinte,carnea,dafinul,zaharul, otetul si usturoiul,si se fierbe pana cand sa inmoaie carnea.Se mai adauga treptat cate putina apa,daca este nevoie.La final se adauga amidonul dizolvat in putina apa rece.
Pofta buna!