joi, 22 octombrie 2015

CIUPERCI CHAMPIGNON CONSERVATE

INGREDIENTE
ciuperci champignon
sare grunjosa neiodata

Se spala ciupercile si se curata.Cele mari se taie iar cele mici se lasa intregi.Se fierb 20 de minute,apoi se pun in borcane.Se adauga in fiecare borcan cate o lingurita de sare si se umplu cu apa in care au fiert.Se strange fiecare capac bine si se pun borcanele la sterilizat intr-un vas cu apa calda.Se lasa 90 de minute,iar dupa 24h se sterilizeaza inca 40 minute.Nu se adauga sare de lamaie.
Pofta buna!


5 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru rețetă,Mihaela!
    O duminică frumoasă și o săptămână ușoară îți doresc!
    Pup cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere
  2. Waw ce reteta simpla,n-as fi crezut!! multumesc draga mea,pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Usor de realizat! Multumim pentru idee!
    Iti doresc toate cel bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara! Oare s-ar putea pune și mirodenii în apa în care fierb ciupercile? Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere