INGREDIENTE PANNA COTTA CU SCORTISOARA
350 ml.frisca lichida
150 ml.lapte
3 linguri zahar tos
1 lingura zahar vanilat
10 g.gelatina
2 lingurite scortisoara pudra
Gelatina se hidrateaza in doua linguri lapte rece timp de 10 minute.Frisca,laptele,zaharul tos si zaharul vanilat se pun intr-un vas la foc mic.Se infierbanta bine,apoi se ia vasul de pe foc si se adauga gelatina si scortisoara.Se omogenizeaza.Se toarna intr-o forma si se da la congelator 20 minute.
INGREDIENTE PANNA COTA CU CIOCOLATA
350 ml.frisca lichida
150 ml.lapte
4 linguri zahar tos
140 g.ciocolata amaruie 52%cacao
10 g.gelatina
Gelatina se hidrateaza in doua linguri lapte rece timp de 10 minute.Frisca,laptele si ciocolata bucatele se pun intr-un vas la foc mic.Se infierbanta bine,apoi se ia vasul de pe foc si se amesteca pana se topeste ciocolata,apoi se adauga gelatina si se omogenizeaza.Se toarna peste panna cotta cu scortisoara.Se da la rece.
Pofta buna!
Ce frumusele sunt inimioarele tale!'
RăspundețiȘtergereDe gust numai zic nimic, deja salivez. :)
Minunate aceste inimioare! Mi-au indulcit sfarsitul de saptamana.
RăspundețiȘtergereMultumim pentru reteta si pentru frumoasa prezentare!
La asa inimioare sa tot poftesti :*
RăspundețiȘtergereIti doresc un inceput de primavara dulce ;)
Mmmmm,delicioase inimioarele tale;panna cotta este desertul meu preferat
RăspundețiȘtergereO primavara frumoasa si sanatoasa draga mea!!
Doamna da ce bine arata, ca la mama acasa.
RăspundețiȘtergereVa multumesc pentru gandurile voastre bune.
RăspundețiȘtergere