INGREDIENTE
5 oua
500 g.dovlecei
150 g.morcov
120 g.faina
100 ml.ulei
140 g.cascaval
1 ceapa mica
400 g.sunca
1/2 plic praf de copt
sare dupa gust
Dovleceii se curata,apoi se rad fin si se pun la scurs.Morcovul se rade fin.Sunca se taie cubulete.Cascavalul se rade fin.Faina si praful de copt se amesteca,apoi se cern.Ceapa se rade fin.Ouale se mixeaza,apoi se adauga uleiul si faina.Se amesteca bine dupa fiecare.Se adauga ceapa,sunca,morcovul,cascavalul,dovleceii storsi bine de zeama si sarea,apoi se amesteca bine.Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu hartie pentru copt unsa cu unt.Se coace in cuptorul bine incins pana se aureste frumos.
Pofta buna!
Am gasit reteta pe un blog,dar nu mai stiu pe care anume.Eu am adaugat in plus sunca,doar am doi carnivori in dotare.
Aratã asa de delicios cã abia astept sa o pregãtesc!pup:)
RăspundețiȘtergereDelicatete!Un Aperitive pe gustul meu.xoxo
RăspundețiȘtergerela ora asta merge ff bine un asemenea aperitiv!!!
RăspundețiȘtergereMmmmm ce bunatate!!!
RăspundețiȘtergereCred ca e delicios acest aperitiv!!!!
RăspundețiȘtergereArata super!
Foarte bine arata, cu sau fara sunca cred ca e delicioasa, imi plac aperitivele de genul asta f mult, mai ales ca sunt cu dovlecei! Pupici
RăspundețiȘtergerefoarte bine arata aperitivul, imi imaginez ce bun e, pupici!!!
RăspundețiȘtergereCe bine suna reteta si ce bine arata rezultatul :)))
RăspundețiȘtergereArata super apetisant! Normal pt mine ar trebui sa faci fara cascaval :). pup
RăspundețiȘtergereBuna, draga mea Mihaela.
RăspundețiȘtergereAcest aperitiv, este tot ce vreau la ora asta! Arata nemaipomenit de bine si sunt convinsa ca este foarte foarte gustos! Aceasta reteta am s-o prepar chiar in seara aceasta! Iti multumesc atat de mult!
Iti trimit imbratisari calde si pupici.
O seara minunata iti doresc Mihaela draga! :)
Arata bine. N-am mancat niciodata sunca de curcan. Trebuie sa fie insa buna. Eu fac rulada de sarbatori cu pastrama si legume. Cred ca trebuie sa ma mut la tine:) Pup
RăspundețiȘtergereArata minunat!O cina perfecta! O seara placuta iti dorim!
RăspundețiȘtergereO idee buna de aperitiv!Bun bun!
RăspundețiȘtergereCe bine arata. Mama facea ceva de genul asta si ii zicea chec aperitiv :) doar ca era cu parizer. Hehe, pe vremea aia ...
RăspundețiȘtergereInteresant si bun!
RăspundețiȘtergereun deliciu...yummy yummy
RăspundețiȘtergereAre o culoare... minunata! Inducatoare de pofte :)
RăspundețiȘtergereCe aperitiv! Parca e o placinta cu de toate, cu multa umplutura si cu mai putin aluat. Nu am curcanul in clipa asta dar cred ca pot sa combin ingredientele si cu alta carne (de pui, de exemplu). Ca de obicei, imi place foarte mult reteta si prezentarea. O zi buna!
RăspundețiȘtergereRamona Alina. Imi pare bine ca vrei sa-l pregatesti,este foarte gustos.Spor la treaba si pofta buna.
RăspundețiȘtergereParadis.Ma bucur ca este pe placul tau.Pup!
Stefy. Te cred,merge bine oricand.Pup!
Buburuza Bubu. Ai mare dreptate.O zi buna!
Alynusa. Este grozav de bun,mai ales servit rece.Pup!
Poliana. Si mie imi plac,dar fara carne.Eu insa am pregatit aperitivul pentru carnivorii mei.O zi buna!
Top Cuisine avec Lavi. Multumesc mult.O zi buna!
Mihaela. Multumesc mult.Este super.Pup!
Laura. Este chiar foarte bun.Merita incercat.O zi buna!
Timea. De ce?Nu-ti place cascavalul?Daca nu,atunci facem fara.Pupici!
Stefania. Bana,draga mea!
Tare bine imi pare ca este pe placul tau si vrei sa il incerci.Pofta buna iti doresc.
Pupici multi!
O zi buna iti doresc!
Carol. Este foarte bun.Te astept cu drag.O zi buna!
Simplu si bun. Asa este.O zi buna va doresc!
Haplea. Multumesc mult.O zi buna!
Smaranda. Multumesc mult.
Cat de bun era ceea ce ne facea,si inca ne mai face mama.
O zi buna!
Gabriela. Multumesc mult.O zi buna!
Alica Kitchenette. Ai mare dreptate.O zi buna!
The Wandering Oltean. Daaaa,si mie tare mult imi place culoarea.O zi buna!
Va multumesc pentru vizita,si va mai astept!
Fain aperitiv , varianta cu mai multe legume inca nu am incercat , dar cu mezel , ardei , masline si cascaval fac foarte des . Il poti pune in forma de chec , iasa un chec sarat .Te pup .
RăspundețiȘtergereSimplu si bun! Cu siguranta merita incercat!
RăspundețiȘtergereSi eu fac un aperitiv asemanator numai ca nu pun sunca.
RăspundețiȘtergereFoarte foarte bun :)!
Apetisant la maxim!Pup!
RăspundețiȘtergereSimplu,usor si de efect!
RăspundețiȘtergereArata super,chiar mi-am notat reteta si maine am sa-l pregatesc sint convinsa ca o sa placa familiei mele. Multumesc pentru aceasta reteta!
RăspundețiȘtergereMarius. Cu siguranta o sa obtii ceva foarte bun.Spor la treaba si pofta buna!
RăspundețiȘtergereIti multumesc mult pentru aprecieri.
Toate cele bune!
Dorina. Merita incercat,este foarte bun.L-am incercat in diverse forme.Te pup!
Cristina. Asa este.Pup!
Any. Eu l-am facut pentru carnivorii mei,si din acest motiv am pus sunca.Eu il prefer fara carne.Pup!
Licuta Marin. Multumesc mult.Pup!
Anisoara. Asa este.Te pup!
Roswitha. Imi pare foarte bine ca vrei sa-l incerci.Sigur o sa le placa.
Pup!
Va multumesc pentru vizita,si va mai astept!
Bună scumpa mea!
RăspundețiȘtergereScuze, eu nu am văzut când ai postat
acest aperitiv am probleme cu tabloul
de bord și nu îmi arată întotdeaunea
blogurile și am unele persoare care
ma înnebunesc cu postările lor repetate.
Nu știu cum să le șterg din listă!
Arată super...îl voi incerca și eu!
Îți doresc o zi frumoasă ca tine scumpo!
Te pupic dulce...și scuze...
Buna dimineata draga prietena!
ȘtergereCred ca este foarte enervant acest lucru.Sper sa se rezolve si sa nu mai ai probleme.
Cat despre aperitiv,sa stii ca merita incercat,este gustos mai ales cand este rece.
Te pup si te imbratisez cu mult drag!
O ze excelenta iti doresc!
Cum am scris ieri azi am facut aceasta reteta, nu pot decit sa-i sfatuiesc si pe ceilalti vizitatori de pe blog sa o incerce neaparat, este usor de facut si are un gust exceptional. Inca odata multumiri pentru reteta Draga DiaMar!
RăspundețiȘtergereFoarte mult ma bucur pentru ca a fost pe placul familiei tale.Sa va fie de bine.Cu mare placere impartasesc cu voi retetele.
ȘtergereImi ploua in gura de pofta!!
RăspundețiȘtergereSalvam retetaaaaa numai decat!
Cat de bine arata...Vreau s-o pregatesc si eu, dar...e infiorator de cald
RăspundețiȘtergeresi as avea scandal daca as porni cuptorul.
Cum se racoreste, voi incerca reteta.
Multumesc pentru ca impartasesti cu noi delicioasele retete.
O dupa-amiaza racoroasa!
Bucate apetisante. Forte bine faci,sa stii ca merita incercata.O seara buna!
RăspundețiȘtergereCharlotte sometimes. Multumesc mult.Bine faci pentru ca astepti sa se racoreasca,eu m-am copt in bucatarie pana am vazut-o gata.
Cu mare placere impartasesc retetele cu prietenii mei.
Toate cele bune!
Va multumesc pentru vizita,si va mai astept!